Vi gir deg 5 års garanti på alle deler!

Hos Bildeleksperten AS får du alltid 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil på alle deler, enten du kjøper dem her i nettbutikken vår eller i de fysiske butikkene i Drammen eller Kongsberg. Helt siden vi startet Bildeleksperten, har alltid god service og gode kundeopplevelser vært vårt hovedfokus. Vi har et mål om å utfordre våre konkurrenter på totalopplevelsen av pris, kundebehandling og – ikke minst – produktkvalitet.

Lave priser

Når du handler på nett så forventer du jo at du skal kunne gjøre et godt kjøp. Derfor skal vi
selvsagt alltid utfordre på pris. Og det kan vi! Bildeleksperten er en betydelig innkjøper som
får gode innkjøpspriser – og det skal komme deg som kunde til gode – uten å gå på kompromiss med kvalitet!

Alltid en kvalitet vi kan anbefale

I Bildelekspertens kundeserviceteam er vi fagfolk med høy kompetanse på bil og bildeler. Vi vil derfor aldri anbefale deg en kvalitet som vi ikke kan være bekjent av. Dette er spesielt viktig når det gjelder slitedeler. «Billigdeler» kan fort bli veldig dyre, hvis du må bytte dem oftere enn litt dyrere kvalitetsdeler.

Med 5 års garanti!

Skulle du likevel være så uheldig å få feil produkt, eller et produkt med fabrikasjonsfeil, strekker vi oss veldig langt for at du skal oppleve en mest mulig «sømløs»  og uproblematisk reklamasjonsbehandling. Får du feil produkt, returnerer du bare varen på vår regning – gratis. Og skulle produktet ha en fabrikasjonsfeil så gjelder altså garantien i hele 5 år!