Unngå feilkjøp! Velg kjøretøy for å se om denne delen passer!

N

Turtle wax ceramic poleringspakke

kr 752,- kr 599,-

Beskrivelse

Turtle Wax poleringspakke med claybar. Med clay dyprenser du lakken og gjør den klar for en meget god beskyttelse med Ceramic polish og wax. Polerer og beskytter i en operasjon.

Alt du trenger for å beskytte lakken igjennom en hard vinter. Vedlikeholdes med ceramic spray coating etter vanlig vask så har du beskyttelse i lang tid.

Turtle wax clay bar

Clay Bar med medium styrke for fjerning av flyverust og partikkelforurensing fra billakk og glass. Leveres i en praktisk oppbevaringseske med bruksanvisning.

Turtle wax ceramic polish & wax 500 ML

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax er en ALL-IN-ONE formula som gir utrolig klarhet, glans og beskyttelse. Inneholder presise poleremner som fjerner riper og andre urenheter i lakk, samt syntetiske vokspolymerer som øker dybden, klarheten og glansen i lakken. Superhydrofobe SiO2-polymerer i en unik blanding som gir ekstrem perleeffekt og overflatebeskyttelse som varer i flere måneder. FANTASTISK LAKKKORREKSJON & HOLDBARHET I 1-TRINN!

Turtle wax hybrid soulutions microfiber & wax applicator

Inneholder 1 stk høykvalitets sømløs microfiberduk 50 × 70 cm (400gsm) og 3 stk påføringssvamper. Produktene er utviklet for å gi best resultat ved bruk sammen med Hybrid Solutions produktene. Den store microfiberduken tiltrekker seg voks og polishrester ved avtørking, noe som gir overlegen glans. Påføringssvampene brukes til påføring av polish og voks, men kan også fint brukes til andre oppgaver. Microfiberduken kan vaskes på +60°C, uten bruk av tøymykner/skyllemiddel.

Turtle wax ceramic  spray coating 500 ml

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Spray coating er en Easy on, Easy off sprayvoks som gir et fantastisk resultat på lakk, metall, plast og glass – selv i direkte sollys! Inneholder syntetiske vokspolymerer som tilfører dybde og glans til lakken. Med Superhydrofobe SiO2-polymerer i en unik blanding gir det en flott perleeffekt og overflatebeskyttelse som avviser vann og forurensninger, og varer i opptil 12 måneder!

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Turtle wax ceramic poleringspakke”