Unngå feilkjøp! Velg kjøretøy for å se om denne delen passer!

N

Turtle wax poleringspakke

kr 878,- kr 699,-

Beskrivelse

TURTLE WAX 1 & DONE er den eneste polishen du trenger. Denne fjerner dype riper samt etterlater et enormt blank og fin resultat i en og samme polish.

For å rense lakken og fjerne dype riper så bruker du en grov pute på poleringsmaskinen mens du ved å bruke en fin pute sammen med samme polishen får

et enormt blank resultat. Det beste vi har opplevd hittil av en og samme polish, alt ved kun å bytte fra grov til fin poleringspute.

Etter polering legger du på et lag MAX WAX, Kombinsjonen gir overlegen fargedybde, glans, vannavrenning, UV-beskyttelse og kjemisk bestandighet. Forhindrer vannflekker samt at forurensning fester seg til overflaten. Beskytter lakken din i lang lang tid.

Turtle wax 1 & done compound 473ml

Turtle Wax Hybrid Solutions PRO 1 & Done Compound er en formel som består av en unik sliping / poleringsteknologi som lar deg trygt rette feil og riper i lakken uten å måtte bytte produkt. 1 & DONE COMPOUND & FINISH™ bruker spesielle stoffer og en patentbeskyttet blanding av slipemidler av høy kvalitet som gjør at du trygt kan gjenopprette lakken på kortere tid. Inneholder ikke silikon!

Turtle wax graphene max wax 414ml

TO THE MAX WAX™ er en easy-on, easy-off flytende voks med graphene som skaper et beskyttende nett på overflaten. Ved bruk av ekte graphene, som gjennomgår en prosess for å sikre stabil fordeling av grapheneatomer, oppnåes en helt unik beskyttelse. Kombinsjonen gir overlegen fargedybde, glans, vannavrenning, UV-beskyttelse og kjemisk bestandighet. Forhindrer vannflekker samt at forurensning fester seg til overflaten.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Turtle wax poleringspakke”