Unngå feilkjøp! Velg kjøretøy for å se om denne delen passer!

N

Turtle wax ceramic pakke

kr 782,- kr 649,-

Beskrivelse

Her har vi plukket ut en pakke som gjøre det enkelt å vedlikeholde lakken på bilen din. Meget gode produkter som gir enormt bra glans og lang holdbarhet.

Poler og beskytt lakken i en operasjon. Oppretthold glans og perling ved bruk av Ceramic wash  wax hver gang du vasker vilen. Det følger også med en wet wax som er utrolig effektiv å påføre samt tørke av. Microfiber og påføringspadder følger med.

Turtle wax ceramic wash & wax 1,42l

Vask og skyll, gir øyeblikkelig tørr bil og etterlater en blank og beskyttet overflate. VASK OG BESKYTT PÅ KORTERE TID: ripefri rengjøring for alle overflater. Etterlater en strålende glans med kjemikaliebestandig beskyttelse som varer i flere måneder. FORBEDRET KERAMISK BESKYTTELSE: Super Hydrofobe og SiO2 polymerer skaper en holdbar beskyttelse på bilens lakk. Den gir økt vannperling og bilen tørker fortere. SUPERKONSENTRERT: Less is more! Du trenger kun 1 kork pr. liter vann for rutinemessig rengjøring. BYGG FLERE LAG: Reglemessig vask/ved å vaske på nytt tilfører du ytterligerer lag med beskyttelse som avviser vann og forurensninger. ALLE OVERFLATER: Forbedrer også utseende og gir glans til utvendige plast- og gummidetaljer i tillegg.

Turtle wax ceramic polish & wax 500ml

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax er en ALL-IN-ONE formula som gir utrolig klarhet, glans og beskyttelse. Inneholder presise poleremner som fjerner riper og andre urenheter i lakk, samt syntetiske vokspolymerer som øker dybden, klarheten og glansen i lakken. Superhydrofobe SiO2-polymerer i en unik blanding som gir ekstrem perleeffekt og overflatebeskyttelse som varer i flere måneder. FANTASTISK LAKKKORREKSJON & HOLDBARHET I 1-TRINN!

Turtle wax ceramic wet wax 500ml

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax sprayes på våt bil og tørkes av uten skjolder. Det akselererer tørketiden, motvirker vannflekker og sparer tid. Med sine syntetiske vokspolymerer øker dybden og glansen i lakken. De superhydrofobe SiO2-polymerene i en unik blanding gir øyeblikkelig perleeffekt og overflatebeskyttelse i flere måneder!

Turtle wax hybrid solutions microfiber & wax applicator

Inneholder 1 stk høykvalitets sømløs microfiberduk 50 × 70 cm (400gsm) og 3 stk påføringssvamper. Produktene er utviklet for å gi best resultat ved bruk sammen med Hybrid Solutions produktene. Den store microfiberduken tiltrekker seg voks og polishrester ved avtørking, noe som gir overlegen glans. Påføringssvampene brukes til påføring av polish og voks, men kan også fint brukes til andre oppgaver. Microfiberduken kan vaskes på +60°C, uten bruk av tøymykner/skyllemiddel.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Turtle wax ceramic pakke”