DELEBUTIKKENE

BILVERKSTED

Om bildeleksperten

Bildeleksperten AS er en veletablert virksomhet med hovedkontor, butikk og autorisert verksted på Kongsberg. Vi har også butikkutsalg i Drammen. Gjennom vår nettbutikk, tilbyr og sender vi bildeler til lave priser over hele landet.

Også autorisert bilverksted

Vårt bilverksted er autorisert av Statens Vegvesen og godkjent for EU-kontroll. Vi utfører de aller fleste reparasjoner på nye og gamle biler, og har bl.a. 3D firehjuls innstillingsapparat av nyeste teknologi og moderne diagnoseutstyr. 

Delebutikker og Pick-up points

Kongsberg

Gesellveien 27, 3616 Kongsberg
Tlf Butikk: 32 77 11 90
E-post: post@bildeleksperten.no

Åpningstider

Man-fre 08 – 18
Lør 10 – 14

Drammen

Vintergata 19,3048 Drammen
Tlf Butikk: 406 35 020
E-post: drammen@bildeleksperten.no

Åpningstider

Man-fre 08 – 17

Om delebutikkene

I våre delebutikker i Kongsberg og Drammen, har vi alt du måtte trenge av deler, dekk og rekvisita til bilen din. Vi vil alltid gjøre alt vi kan for å hjelpe deg å finne riktige deler og relevant informasjon om hvordan du bytter dem.

Kjøp på nett - hent i butikk

Holder du til i nærheten av våre butikker, kan du kjøpe delene rimelig i vår nettbutikk og plukke dem opp samme dag i en av våre utsalg på Kongsberg eller i Drammen. Straks vi har mottatt bestillingen, sørger vi for at varene ligger klare når du kommer innom.

Bilverksted

Bildelekspertens dyktige bilmekanikere på Kongsberg, reparerer, utfører service og EU-kontroll til avtalte og svært konkurransedyktige priser. Alle priser er inkl. mva. og materiell. Ingen skjulte tillegg.

Priser

  • EU-kontroll kr 995,-
  • Etterkontroll kr 395,-
  • 4-hjuls kontroll kr 1455,-

Bestill time på telefon, epost 
eller bruk skjemaet til høyre!

Kongsberg

Gesellveien 27, 3616 Kongsberg
Tlf Butikk: 32 77 11 90
E-post: kongsberg@bildeleksperten.no

Åpningstider

Man-fre: 08 – 1600
Lørdag: Stengt

TIMEBESTILLING